Imate dodatnih pitanja? Nazovite nas +385 1 6608960
Rješenja za poslovne korisnike

SoftNET-ova komunikacijska rješenja za tvrtke.

SoftNET je svoju IP mrežu, u kombinaciji sa širokim spektrom komunikacijskih tehnologija, prilagodio zahtjevima poslovnih korisnika. Nudimo kompletna rješenja (savjetovanje, implementaciju, edukaciju, održavanje) obuhvaćanjem potreba korisnika uz podršku IP mreže visokih performansi i kvalificiranog tima s dugogodišnjim iskustvom. Da biste saznali više o našim uslugama, kliknite na jednu od slijedećih grupa proizvoda.

Telefonija

Telefonija koja se može fleksibilno prilagoditi zahtjevima poslovnih korisnika nephodna je u svim segmentima poslovanja. Sposobnost da sa svojim korisnicima i partnerima uspostavite kvalitetnu i efikasnu komunikaciju u svakom trenutku može biti od presudnog značaja za vaše poslovanje.

Data services

Prijenos podataka kroz našu IP mrežu je osnovna djelatnost SoftNET-a, od samog osnivanja. Izuzetne karakteristike i fleksibilnost mreže omogućavaju siguran prijenos podataka i uslugu prilagođenu zahtjevima naših korisnika.

Ostale usluge

Ne možete si priuštiti trošenje dragocjenih resursa na upravljanje višestrukim uslugama. Objedinjavanjem svih komunikacijskih rješenja na jednu mrežu i jednog providera, optimizirajte vašu komunikaciju i bolje se pripremite za budućnost.

Imate dodatnih pitanja?

Možemo ponuditi najbolje rješenje za vašu tvrtku.
Kontaktirajte nas
© Copyright 1996-2019, SoftNET d.o.o. Sva prava zadržana.
Projektiranje i razvoj Kabi d.o.o.