Imate dodatnih pitanja? Nazovite nas +385 1 6608960
Prijenos podataka

Prijenos podataka kroz našu IP mrežu je osnovna djelatnost SoftNET-a, od samog osnivanja. Izuzetne karakteristike i fleksibilnost mreže omogućavaju siguran prijenos podataka i uslugu prilagođenu zahtjevima naših korisnika.

PREDNOSTI: Samo jedan kontakt za cijelu jugoistočnu Europu za sva tehnička i prodajna pitanja, omogućava brži odziv i manje problema u poslovanju, kao i niže troškove. Direktna veza sa Tier-1 mrežama i otvorena politika integracije čini SoftNET odličnim izborom ako želite brzu i pouzdanu Internet konekciju. Kvalitetu naših usluga garantiramo potpisivanjem SLA, kao i direktan pristup našem visoko kvalificiranom tehničkom timu dostupnom 24/7/365.

 

Internet pristup

Internet pristup

SoftNET nudi različita rješenja za pristup Internetu, koja su neophodna u poslovnom okruženju. Prema potrebama korisnika, SoftNET može ponuditi : PRISTUP PUTEM SVJETLOVODNOG KABELA, ETHERNET, WIRELESS, i xDSL. Osiguravamo velike brzine uz dobru cijenu i vrhunsku izvedbu.

Zakup optičkih vlakana (Dark Fiber)

Zakup optičkih vlakana (Dark Fiber)

SoftNET Dark Fiber uslugom moguće su različite mogućnosti povezivanja. Idealno rješenje za tvrtke kojima je potreban medij za prijenos podataka izmedju njenih lokacija uz maksimalnu kontrolu i sigurnost mreže.

DWDM

DWDM

DWDM tehnologija omogućava brzine od 1Gbps do 100Gbps podržavajući različite protokole. Pruža vam propusni opseg koji će biti dovoljan čak i za najnaprednije aplikacije.

Ethernet Private Line (EPL)

Ethernet Private Line (EPL)

Softnet-ova usluga Ethernet Private Line je idealna za tvrtke koje zahtjevaju garantirani propusni opseg ili veću privatnost podataka, ili oboje. Ovim servisom, u skladu sa poslovanjem vaše tvrtke, možete postepeno proširiti svoju mrežu i plaćate samo  kapacitet koji vam je potreban.  

Ethernet Virtual Private Line (EVPL)

Ethernet Virtual Private Line (EVPL)

Ethernet Virtual Private Line (EVPL) je  usluga  idealna za tvrtke koje trebaju robustnu vezu između regionalnih ureda i centralnih lokacija tvrtki ( HQ ). Ova usluga globalnog povezivanja omogućava brzine od 1 Mb/s do 1 Gb/s . Korisniku je omogućena prioritizacija prometa na mreži i podržava sve protokole i adresne sheme.

SDH

SDH

SDH Leased Lines Services je dobar izbor kada je korisniku od velike  važnosti komunikacija bez grešaka. Napredna MAN mreža omogućava visok stupanj pouzdanosti, dostupnosti i pokrivenosti. U kombinaciji sa drugim servisima SoftNET-a možemo vam pomoći da ostvarite sve vaše potrebe za kvalitetnom komunikacijom.

IP usluge

IP usluge

IT sektor je suočen sa sve većim i kompleksnijim zahtjevima. SoftNET vam može pomoći ukoliko imate kadrovski deficit, tako da se vi možete fokusirati na vašu osnovnu djelatnost znajući da je vaša mreža u sigurnim rukama.

IP VPN MPLS

IP VPN MPLS

IP VPN MPLS servis predstavlja komunikacijsko rješenje za tvrtke svih veličina. Prednosti ove usluge su sigurnost, ekonomičnost, fleksibilnost i skalabilnost. Fleksibilnost i skalabilnost se očituju u jednostavnom dodavanju novih lokacija, kao i u jednostavnoj promjeni brzine pristupa i topologije mreže.

IP-SEC VPN

IP-SEC VPN

IP-SEC VPN se preporučuje u situacijama kada nema zahtjeva za velikim propusnim opsezima, koriste ga manje tvrtke  s nekoliko udaljenih lokacija pružajući ekonomičan, pouzdan i siguran način povezivanja. 

© Copyright 1996-2019, SoftNET d.o.o. Sva prava zadržana.
Projektiranje i razvoj Kabi d.o.o.