Imate dodatnih pitanja? Nazovite nas +385 1 6608960
Dodatne usluge

Ne možete si priuštiti trošenje dragocjenih resursa na upravljanje višestrukim uslugama. Objedinjavanjem svih komunikacijskih rješenja na jednu mrežu i jednog providera, optimizirajte vašu komunikaciju i bolje se pripremite za budućnost.

U cilju pružanja cjelokupnih komunikacijskih rješenja prilagođenih potrebama svakog korisnika, SoftNET vam pruža širok spektar usluga.

 

 

Kolokacija

Kolokacija

SoftNET–ova usluga kolokacije osigurava pouzdano i sigurno okruženje za hardver u nekoliko europskih zemalja: Njemačka, Austrija, Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Rumunjska i Bugarska.

Sistemska integracija

Sistemska integracija

SoftNET –ova usluga sistemske integracije objedinjuje glas, podatke i video komunikaciju u jedan sustav osiguravajući sve funkcionalnosti istog. Takav sustav osigurava veću ekonomičnost i bolju produktivnost vaših zaposlenih. 

Outsourcing

Outsourcing

Osiguravamo tehničku podršku 24/7 s našim Cisco certificiranim djelatnicima diljem jugoistočne Europe.  

Registracija domena

Registracija domena

Domena je danas od velike važnosti. Prvi dojam je bitan, a domena je prvo što posjetilac vidi na vašoj web stranici. Osigurajte domenu za svoje poslovanje po pristupačnoj cijeni. Potražite domenu za sebe, ili prenesite postojeću.  

Savjetovanje i planiranje

Savjetovanje i planiranje

Naše usluge savjetovanja su dizajnirane tako da vam pomognu u  odlukama, izazovima i mogućnostima koje se odnose na vaš telekomunikacijski sustav, osiguravajući vam prednost nad konkurencijom. SoftNET-ove usluge savjetovanja objedinjuju strateško planiranje, projektiranje, dizajn i još mnogo toga.

Prodaja i konfiguracija CISCO opreme

Prodaja i konfiguracija CISCO opreme

SoftNET nudi svojim korisnicima Cisco opremu diljem jugoistočne Evrope, osiguravajući sve što vam je potrebno: Cisco usmjerivače, preklopnike, module, IP telefone i drugu opremu.

© Copyright 1996-2019, SoftNET d.o.o. Sva prava zadržana.
Projektiranje i razvoj Kabi d.o.o.